2010 m. balandžio 11 d., sekmadienis

Milijonai stato skersą

Savaitgalį teko pabuvoti automobilių šou Kopenhagoje. Susirinko čia visokiausių gražių automobilių: Mercedes Benz SLS AMG, Aston Martin Vantage V12, Ferrari California & 599 kartu su dar dviem italais Lamborghini Gallardo ir Maserati GranTurismo...





...bei JDM dvasios inešusiu gerokai "pataisytu" Nissan Skyline GTR R34... Beje, šis aparatas pilnas JUN kompanijos detalių... ko pasekoje, RB26 motoras turi 800+ AG, o automobilio charakteristikos tiesiog pavydėtinos: 0-100 km/h per 2.98 sek., 0-300 km/h per 19.55 sek.. je, rimta... gaila nuotraukose neišeina perteikti šio monstro skleidžiamo garso, kai greičio pedalas nuspaudžiamas iki dugno...


Pridėkime dar įspūdingąjį Ford GT40, Carrera GT3 ir net patį nerealųjį super galingąjį Bugatį Veironą. Tikra grietinėlė!



VW Polo, Opel Insignia OPC bei dar keli vietinės gamybos elektriniai automobiliukai jau darosi nebeįdomūs...

Renginio esmė - susimoki nuo 190 LT iki 2000 Lt ir gali rinktis į kurią mašiną atsisėsti (priklausomai nuo to, kiek palikai babkių) ir džiaugiesi, jog sėdi šalia profo, kuris tave apveža kelis ratus specialiai įrengtoje trasoje Carlsberg gamyklos teritorijoje. Nepigus malonumas, bet atrodo vietiniai žmonės čia buvo tikrai nusiteikę patuštinti kišenes, galbūt dėl to, kad pinigai buvo skirti Raudojam Kryžiui... o danai mėgsta ką nors kilnaus nuveikti :)

Viskas gražu, kol pradedi imti nuobodžiauti... mašinos laksto ratais ir tiek... Tačiau, ačiū TAM kas išrado RWD ir Driftą! Kodėl? Todėl, kad renginys įgavo tūkstantį kartų daugiau spalvų, kai profai driver'iai kaip susitarę pradėjo statyti skersą su savo milijonus kronų kainuojančiais metalo gabalais!



Kooks gražus vaizdelis matant SLS AMG, Ferrari'us ir kitus bolidus šeriančius į U formos posūkį su pakankamu kiekiu greičio, neblogu kampu ir dūmais iš po ratų! Dar daugiau, daugelis iš jų nesidrovėjo praslysti per mažiau nei metrą nuo betoninių trasos atitvarų. Tikrai neblogai!

Taigi tiek. Šiuo post'u tik norėjosi pabrėžti, kaip Skerso Statymas gali papuošti auto renginį ir iš naujo sužavėti atrodo pernelyg prabangiais automobiliais, skirtais tik POP žvaigždėm ir visokiems kitiems žinomiems veikėjams. Į teisingas rankas papuolę tie bolidai atsiskleidžia tikrai Geru Kampu!