2010 m. lapkričio 10 d., trečiadienis

WDSC 2010: Day 1 - Su Gimtadieniu! Bei - BMW ir RC Drift

Su Gimimo dienaaaaa!!!! Statau Skersą sveikina Tadą su atėjusiais 25-aisias metais! Linkime, kad rankinis visada veiktų taip, kaip reikia ir, žinoma, niekada nenustoti mėgautis slysti šonu! O gimtadienio dovaną Tadas pasidovanojo pats sau ir turbūt geresnės nesugalvosi: pirmą kartą "prašėrė" Ebisu! "Happy birthday" vakarienės metu nuskambėjo pakankamai garsiai! Visi WDSC 2010 dalyviai nepagailėjo gerklių Tadui. Šypsena veide!


Nissan S14-as buvo Tado treniruočių drift car'as. Trumpo testo metu įveikti 5 ratai West Short Course trasoje. Kaip ir viskas neblogai, bet silpnas rankinis stabdis kėlė šiokį tokį galvos ir rankos raumenų skausmą. Vaizdų, dėl vėluojančių kolegų ir oro linijų kaltės, iš treniruočių kol kas nėra, bet rytoj foto ir video "mašina" tūrėtų pradėti veikti nuo pat ryto! Laukia Drift Nations Match!

Šioks toks tyzeriukas apie planuojamą išsamesnį aprašymą. Tikrai labai kietas ir krootas BMW E36! Spėkit, kokios spalvos ratai kitoj pusėj?


Po oficialios dalies ir šnekų apie praėjusį sezoną, vakare - RC Drift Car Fun activity bei vizitas į vieną garažiuką. Baltojo BMW savininkas pasirodo turi patalpas, kuriose žiemoja Naoto Suenagos D1 Mitsas Evo IX.


Sumanioji LT trijulė iškarto įvertino Mitsubishio trūkumus: variklio nebuvimą bei "originalų" kėbulo siūlių suvirinimo metodą. Rado ir pliusų - dvigubus stabdžių suportus galiniuose ratuose.


Kartu su kitais sutiktais Team Orange nariais, šį kartą labiausiai mums patiko šaunioji Drift Queen - Sumika Kubokawa. 7 metų skerso statymo patirtį ji parodys rytoj! Skaičiuosim, kiek vyrų bus padėti po padu...


Garažiuke įsikūrusi RC modelių ir jų detalių parduotuvė. XR'as čia laisvai rastų sau naujus ratlankius...


Lauke - EBISU circuit RC version. Su tikru asfaltu ir tikrais "kerbais".


Tadas ir vėl šypsosi. Šį kartą dėl to, kad jo oranžinis BMW patapšnojo per sieną jau kokį n-tą kartą. Pokštas... tikrai gerai prašėrė chebrytė! Apšilimas geras gavosi prieš artėjantį Drift Mat Sūrį.


Wide body, "salot" wheels ir dar vienas dėmesį patraukęs JDM'eminis BMW prie pat RC Drift Land'o.


Su Kumakubo-San nusipaveiksluoti visada gera mintis! O dar prie jo EX drift mašinos...


Tada visi sušokome į mikrobą ir darėm talpumo rekordą. Pagerinti turbūt nepavyko, bet 16 drifterių (15 vyrukų + 1 moteraitė) patogiai įsitaisėme mikrobuse be sėdynių. Irrr pasiekėme pramogų ir lošimo automatų bei kompiuterinių žaidimų centriuką.


Nuo Initial D simuliatoriaus iki "ištrauk meškį" atrakcijos - visko į valias. Fiestas su Doggiu kažkur buvo įlindę giliau pasismaginti. Galbūt papasakos patys :) .


Prie durų face control: "Victoryyy", sako verrry stailiš japanese mergaitės.


Pakeliui į viešbutį sutikom tikrą japonišką drop'ą. Saldainis dienos pabaigai. Varom miegot, ryt varžybos, atsakingas momentas. Laukite naujienų!

Praktiškai tiesiogiai iš Ebisu ir Koriyamos: WDSC 2010 - Groo, Doggy, Fiestas & Julius.